Vad alla med spänningshuvudvärk borde göra

Om du har spänningshuvudvärk borde du göra dessa övningar varje dag för att minska spänningarna och få mindre värk. 

Mycket huvudvärk går att förebygga och lindra med regelbundet gjorda övningar. Nedan är ett exempel på övningar som jag funnit vara verksamma för många med spänningshuvudvärk. 

Övningarna är ingen ersättning för bedömning och behanding av en expert såsom en kiropraktor.

För dig som vill få ett 8 veckors ryggprogram för att ta hand om hela din rygg och få ökad rörlighet och mindre värk så kan du nu få tillgång till ett unikt begränsat erbjudande med Kiropraktor Martin Fransson här http://www.ryggskola.se

Få en bättre nacke, Få en bättre rygg


Martin Fransson

Jag grundade Welledge 2005. Jag var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som många uppskattar som söker mig. Främst använder jag Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI), SOT (Sacro Occipital Technique) för den som vill veta. Jag håller ofta föredrag och utbildar människor och grupper krings hjärnans funktion vid stress och återhämtning/läkning, för att förstå vad som lägger grunden för att nå sin högsta potential. Jag utgår från metadisciplinen Kommunikologi, läran om det som är gemensamt. I mitt arbete är stress en resurs istället för hinder och jag har specialiserat mig på förbättra hjärnan och övriga kroppens förmåga till återhämtning & prestation. Jag arbetar mycket med biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna de som söker mig i sin förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom. Jag har gett ut boken Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare, som du kan läsa mer om och beställa här.

Kontakta oss

Vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att få en bedömning om vi kan hjälpa dig.
Hitta oss på sociala medier

Copyright Welledge ©
web by Marc Neander