logotype

Vad alla med spänningshuvudvärk borde göra

Om du har spänningshuvudvärk borde du göra dessa övningar varje dag för att minska spänningarna och få mindre värk. 

Mycket huvudvärk går att förebygga och lindra med regelbundet gjorda övningar. Nedan är ett exempel på övningar som jag funnit vara verksamma för många med spänningshuvudvärk. 

Övningarna är ingen ersättning för bedömning och behanding av en expert såsom en kiropraktor.

För dig som vill få ett 8 veckors ryggprogram för att ta hand om hela din rygg och få ökad rörlighet och mindre värk så kan du nu få tillgång till ett unikt begränsat erbjudande med Kiropraktor Martin Fransson här http://www.ryggskola.se

Taggar:,

Martin Fransson

Martin Fransson grundade Welledge 2005, med Neurologiskt Baserad Kiropraktik och Biofeedback. Tidigare verksam som kiropraktor i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. Jag blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Jag har specialiserat mig på mjuka kiropraktiska tekniker som: - SOT (Sacro Occipital Technique) där arbetar mycket med skall-, nack- och käkbesvär samt graviditetssmärtor. - NSA (Network Spinal Analysis) - BGI (Bio Geometric Integration). De flesta söker mig för stressproblematik, ofta med smärta i ryggens olika delar. Jag håller ofta föredrag och kurser ute hos företag. 2014 gav jag ut boken "Din hälsokälla är Du". Tveka inte att kontakta mig med eventuella frågor.

Hitta oss på sociala medier